Van kinds af aan ben ik al geïntrigeerd door lekker eten en alles wat met voeding te maken heeft. Ik heb vroeger op hoog niveau gesport en ben geïnteresseerd geraakt in de specifieke invloed van voeding op de spieren en het herstelvermogen. Later is die interesse voor de impact van voeding verder uitgegroeid en heb ik ook zelf ervaren wat voeding op lichamelijk en geestelijk vlak voor je kan doen.

 

Ik besloot van mijn passie ook mijn werk te maken, heb me omgeschoold van jurist tot voedingsdeskundige en gewichtsconsulent en ben mijn eigen praktijk voor voedingsadvies en coaching begonnen. Inmiddels heb ik ook de specialisatie 'Voeding en coaching bij kinderen' gedaan.

Over Merel Ohr

Met Food-Impact kan ik op een professionele manier mijn enthousiame voor voeding en de invloed daarvan op lichaam en geest uitdragen en u helpen een gezond voedingspatroon in uw leven te integreren.U kunt van mij professionele en positieve coaching, deskundigheid, integriteit en kennis van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied verwachten. 

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Merel Ohr

Frankenslag 349   

2582 HP Den Haag

 

 

kvk-nummer: 59961155

btw-nummer: 145758886B01

rek.nummer: NL33INGB0006401717

BGN nummer: 2421

UA-48313136-1