Gewicht & Gezondheid

In samenwerking met Fysiofit Den Haag biedt Food-Impact ‘Gewicht en Gezondheid’. Dit traject duurt 12 weken en bestaat uit:

 

  • 2x per week 1 uur training gericht op zowel vetverbranding als kracht;

  • een persoonlijk voedingsadvies en 11 voedingsconsulten van 30 min.;

  • tips om de gezonde leefstijl ook na het programma vol te houden.

Intake gewichtsconsulent en fysiotherapeut

Het programma begint met een intake door Food-Impact, waarin we een gewichtsmeting doen, de BMI (verhouding lengte/gewicht) bepalen, de lichaamssamenstelling meten (verhouding vet/spier) en uw visceraal vet meten: het vet dat tussen uw organen ligt en verantwoordelijk is voor gezondheidsklachten. Daarnaast doet u bij de fysiotherapeut een conditie- en krachttest. U wordt ook gevraagd een aantal dagen een eetdagboek bij te houden. Op basis van de meet- en testresultaten en het eetdagboek, maken wij een voedingsadvies en een trainingsprogramma op maat, dat we met u bespreken.

 

DE manier om blijvend af te vallen is voldoende beweging en gezonde voeding

U komt 1x per week bij Food-Impact waar u wordt gewogen en waar u kunt bespreken waar u tegenaan loopt op voedingsgebied. Stap voor stap wordt u geholpen de voedingsadviezen in uw dagelijks leven in te passen.

U traint 2x per week bij de fysiotherapeut waar u tijdens de vetverbrandingstraining de fietstrainer, loopband, of crosstrainer gebruikt. U traint met een hartslagmeter om. Daarnaast werkt u aan het vergroten van de spiermassa/kracht m.b.v. eigen lichaamsgewicht of apparaten.

Kosten en vergoedingen

Het programma kost € 640 ex BTW. De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent a € 300 wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via 06 46670288, via info@food-impact.nl of het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

Merel Ohr

Frankenslag 349   

2582 HP Den Haag

 

 

kvk-nummer: 59961155

btw-nummer: 145758886B01

rek.nummer: NL33INGB0006401717

BGN nummer: 2421

UA-48313136-1