Samenwerkingsverbanden

 

Fysiofit Den Haag is een algemene PLUS-praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie. sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en Oefentherapie Mensendieck en biedt ook leefstijlprogramma's voor mensen met bepaalde aandoeningen.

Met Fysiofit heb ik het programma Gewicht & Gezondheid ontwikkeld. Een afvalprogramma gebaseerd op gezonde voeding, vetverbranding en krachttraining onder deskundige begeleiding.

Kindercoachpraktijk Mooi Jong biedt hulp aan kinderen en jongeren die niet mee kunnen komen op school of het op sociaal en emotioneel gebied moeilijk hebben. Mooi Jong biedt ondersteuning in de vorm van trainingen, onderwijs- ondersteuning en huiswerkbegeleiding.

 

Voor Mooi Jong heb ik het het document 'Brain food, Eat Well, Think better' ontwikkeld. Informatie over pruducten die de hersenfunctie ondersteunen en het concentratievermogen en het vermogen leerstof op te nemen vergroten.

 

In toenemende mate wordt het belang van vitamines, mineralen, antioxidanten en vetten voor onze hersenen onderkend.

Studio voor stressmanagement m.b.v. yoga,  mindfulness, hartcoherentie en ademhaling. 

 

Met Studio Solhem heb ik de workshop 'Happy Hormones', slank, stabiel en sexy door de overgang, ontwikkeld.  

Specifieke voeding en yoga-oefeningen hebben een stabiliserende invloed op de hormoonbalans van vrouwen in de overgang en de menopauze, waardoor klachten als aankomen in gewicht, opvliegers en stemmingswisselingen kunnen worden tegengegaan.

Merel Ohr

Frankenslag 349   

2582 HP Den Haag

 

 

kvk-nummer: 59961155

btw-nummer: 145758886B01

rek.nummer: NL33INGB0006401717

BGN nummer: 2421

UA-48313136-1